Gewoon in control zijn, zodat je weet waar je staat

Het samenstellen van de jaarrekening is een ‘noodzakelijk kwaad’. Als accountant en branchespecialist willen wij graag je financiële sparringpartner zijn om samen met jou een slimme financiële route uit te stippelen. Omdat wij de korte lijnen en de kwaliteit van dienstverlening belangrijk vinden, gebeurt dat altijd samen met een vaste contactpersoon. Als lid van de SRA staat onze dienstverlening voor kwaliteit. Je kunt er daarom van op aan dat onze medewerkers alle kennis is huis hebben om je goed te kunnen adviseren!

Transparant in prijs

Als financiële sparringpartner zorgen we ervoor dat je continu op de hoogte bent van je financiële situatie en de kosten die er aan zitten te komen. Dankzij de digitalisering van onze werkzaamheden, bieden we scherpe en transparante tarieven en abonnementsvormen aan. Je weet van te voren altijd wat je betaalt voor vaste werkzaamheden en bij ‘meerwerk’ nemen wij op tijd contact met je op.

Online applicaties

Onze meest up to date software stelt ons in staat om frequente tussentijdse rapportages en prognoses op te stellen. Je weet dan meteen waar je staat en bent in ieder geval ‘in control’. Wist je trouwens dat als je gebruik maakt van onze online applicaties, je enorm bespaart op de kosten van administratief personeel? Of tijd die je beter voor andere zaken zou kunnen gebruiken? Het is in ieder geval interessant om hier gewoon even bij stil te staan.

 

Als je voor Gewoon® kiest, regelen wij de volgende zaken gewoon voor je: