Fiscale wet- en regelgeving heeft gevolgen

Belasting betalen we het liefst zo min mogelijk. Een gesprek met de adviseurs van Gewoon® kan in dit geval al heel verhelderend werken! Naast het geven van advies, verzorgen wij ook de belastingaangifte. Hierbij maken wij gebruik van alle fiscale mogelijkheden, altijd volgens de laatste wijzigingen. Omdat de fiscale wet- en regelgeving in Nederland continu verandert, hebben onze adviseurs daarin allemaal hun eigen specialisme. Op basis van dit advies helpen we jou met het nemen van de beste beslissing.

Hoe bepaal je de waarde van je bedrijf?

Bedrijfsbeëindiging, bedrijfsoverdracht, bedrijfsverplaatsing en vastgoedtransacties zijn voorbeelden van activiteiten die fiscale gevolgen hebben. Hoe bepaal je de waarde van het bedrijf, welke regelingen zijn van toepassing en wat zijn de voor- en nadelen? Het zijn vragen waar je dan mee te maken krijgt. Het doel van Gewoon® is een zo gunstig mogelijke fiscale situatie te creëren.

Iedere situatie vraagt om specifieke aanpak

Bij fiscale wet- en regelgeving gaat het vaak om complexe materie die allerlei vragen oproept. Vragen die wij graag voor je beantwoorden! Neem contact met ons op en maak kennis met onze informele en platte organisatie. Gewoon doen!