Gewoon realtime inzicht in je financiële situatie

Altijd al overal actueel inzicht in je financiële situatie willen hebben? Zet je boekhouding direct om naar Scan & Herken, een realtime online boekhoudprogramma, en het levert je al snel een aantal voordelen op:

  • Altijd en overal actueel inzicht in je financiële situatie.
  • Altijd en overal je facturen en documenten online beschikbaar.
  • Altijd actueel inzicht in de managementinformatie, zodat je snel kunt schakelen.
  • Altijd precies weten hoe je er financieel voorstaat, waardoor je sneller belangrijke beslissingen kunt nemen.

Meer weten?

Als je meer tijd wilt hebben voor de echte leuke dingen van het leven, helpen we je graag bij het opzetten van je eigen online boekhouding met Scan en Herken. Als deze eenmaal staat kun je met de Gewoon® App eenvoudig en snel een foto van een factuur of bon maken. Deze worden na ontvangst altijd direct verwerkt in je administratie. Kies voor gemak en meld je hier aan voor een vrijblijvende afspraak over de voordelen van Scan & Herken. Gewoon doen!

Real-time verwerking

Gewoon® in samenwerking met Basecone maken het mogelijk je boekhouding om te zetten naar een real-time online boekhouding. Dat betekent altijd en overal actueel inzicht in je financiële positie en ook altijd en overal je facturen en documenten online beschikbaar. Door het grote gemak waarmee je facturen en bonnen naar ons platform kunt sturen, is het mogelijk om een ‘op dagelijkse basis een bijgewerkte boekhouding’ te hebben. Met deze nieuwe manier van verwerken van de financiële administratie, zul je veel meer inzicht krijgen in de onderneming. Je kunt daardoor, samen met je adviseur, beter anticiperen op een actuele situatie. In plaats van achteraf tot onaangename conclusies te komen.

Gewoon® werkt momenteel aan een visuele weergave van de mogelijkheid om je boekhouding real-time te maken. Deze is zeer binnenkort beschikbaar.

Gewoon App

Met de Gewoon® App (powered by Basecone) kun je eenvoudig en snel een foto maken van je factuur of bon en deze direct aanleveren om verwerkt te worden in de administratie. De App van Gewoon is beschikbaar voor Apple en voor Android toestellen. Je kunt de App gratis downloaden in de Apple Store of in de Google Play Store. Klik hieronder om de App direct te downloaden voor je toestel.

 

download-appstoredownload-playstore

Support

Online Support
Hieronder tref je de handleidingen aan voor het gebruik van onze applicatie. Je kunt deze handleidingen downloaden door op de naam van het document te klikken.

 

pdf2Gebruikershandleiding aanleveren
pdf2Gebruikershandleiding taggen
pdf2Gebruikershandleiding verwerken
pdf2Gebruikershandleiding Twinfield
pdf2Gebruikershandleiding Instellingen

 

adobereader

Email via Basecone Support Systeem
Basecone levert ondersteuning aan gebruikers via een online helpdesk. Indien je een email stuurt naar support@basecone.nl slaat Basecone het bericht op in een gespecialiseerd helpdesksysteem. Je melding wordt hiermee omgezet in een ticket, en je ontvangt een uniek ticket nummer. Wanneer je aanvullende vragen en/of opmerkingen hebt over hetzelfde ticket, kun je altijd antwoorden op het bericht dat je van Basecone ontvangt. Zo blijft alle informatie verbonden aan het juiste ticket en kunnen medewerkers jouw melding binnen de gestelde termijn beantwoorden.

 

Telefonisch support
Je kunt gebruik maken van telefonisch support, indien je jouw vraag niet via email aan ons kunt doorgeven. Bel naar +31 (0) 85 401 12 90 en volg het keuzemenu. Je persoonlijke en unieke PIN-code vind je in de Basecone applicatie via het  Menu – Help – Support. Controleer altijd of je de meest recente PIN-code hebt. Basecone wijzigt de PIN-code periodiek.

Meekijken
In sommige gevallen kan een medewerker van Basecone ervoor kiezen om op een veilige manier even met je mee te kijken op je beeldscherm. Basecone gebruikt hiervoor TeamViewer Quick Support.

webinar

Webinar

Wij laten je graag zien welke resultaten je kunt halen met onze software. Vaak is het makkelijk om je via een webinar de krachtige mogelijkheden te tonen, of je op weg te helpen. Je bespaart tijd, het is makkelijk en je hoeft ons geen koffie te serveren. Webinars van Gewoon® die worden gefaciliteerd door Basecone zijn kosteloos bij te wonen.

 

Een webinar is een presentatie van de Basecone applicatie via het internet. Wij delen ons scherm met je, je hoort onze presentator en je kunt vragen stellen. Je kunt met meerdere personen vanaf diverse locaties een webinar bijwonen. Je hoeft geen software te installeren om onze webinars te volgen.

De mogelijkheden van Basecone

Woensdag 19.30 uur 45 minuten

De mogelijkheden van Basecone

Vrijdag 14.00 uur 45 minuten

Basecone Tips en Trucs

Op aanvraag In overleg 30 minuten

baseconelogo

 

 

Basecone is een online dienst die makkelijk is te gebruiken door accountants, bedrijven en ondernemers. Een dienst die kostenbesparingen door het werken met digitale informatie ten goede laat komen aan de gebruiker. Bij Basecone staat veiligheid en beschikbaarheid hoog in het vaandel.